Snake Gel

Step By Step Part 1: "Flowers"

Ilse Koninckx
 
 

Werkwijze:

Breng een laag Q6 aan en laat uitharden. Gebruik de Snake Gel QS67 Viper zonder uit te harden. Plaats met een dottingtool bolletjes met de gewenste kleur van de Snake Gel, hier is het voorgedaan met QS65 Copperhead en QS66 Python. De blaadjes worden gemaakt met QS62 Adder. Ben je klaar met je design? Hardt deze uit in de lamp.

Tijd voor Bling Bling! Gebruik builder en plaats hierop de swarovski steentjes in het midden van de bloemen mbv de dottingtool of stone picker. Plaats deze 30 seconden in de lamp. Breng een laag Builder aan waar je nog nail art wenst. Breng bv met de dottingtool dotties aan op de gewenste plaatsen. Plaats deze alsook 30 seconden in de lamp. Nadien een laag Seal & Shine, als finish laag en hardt deze volledig uit.

En voilà, je hebt een geweldig design op je nagels!

Gebruikte producten:

Snake Gel Dotting Tool Swarovski Red In Gold Dotties Seal & Shine Rainbow Pincet Gelpenseel Rond

Er zijn zoveel manieren om met "Snake Gel" te werken. Hier kunnen jullie inspiratie opdoen om hiermee mooie nageltjes te plaatsen!

Wij gaan alsook regelmatig een nieuw filmpje posten zodat jullie kunnen zien wat er allemaal gecreëerd kan worden met de "Snake Gel" en ook met onze andere producten!