Snake Gel

Step By Step Part 2: "Unicorn Snake Skin"

Ilse Koninckx
 
 

Werkwijze:

Met een Lotus Gelpenseel Rond breng je een laag Q5 aan en hardt je deze uit. Herhaal deze stap. Plaats een dunne strijklaag Matt Finish, hardt deze 2 minuten uit, hij glanst nog als hij uit de lamp komt, maar eens je een cleaner hebt gebruikt om de plaklaag te verwijderen wordt deze matt.

Gebruik de Snake Gel QS67 Viper op de gewenste plaats zonder uit te harden. Plaats bolletjes met de Snake Gel QS61 Mamba Base mbv een dottingtool. Het gewenste resultaat? Hardt deze dan uit in de lamp. Plaats een finishlaag Seal & Shine op het gedeelte van de Snake Gel en hardt deze volledig uit.

Creëer een mooie afgeronde lijn naast het Snake Design met de Gel Paint Black mbv de Lotus Microstyler. Hardt deze uit en breng nadien met een Nailart Fading Spongie het Holografisch Unicorn Pigment aan op deze lijn. Wrijf de restanten langs de zijkant weg en jou geweldig design is klaar!!

Gebruikte producten:

Snake Gel Q5 Gel Paint Black Seal & Shine Matt Finish Gelpenseel Rond Dottingtool Microstyler Fading Spongies Unicorn 

Er zijn zoveel manieren om met "Snake Gel" te werken. Hier kunnen jullie inspiratie opdoen om hiermee mooie nageltjes te plaatsen!

Wij gaan alsook regelmatig een nieuw filmpje posten zodat jullie kunnen zien wat er allemaal gecreëerd kan worden met de "Snake Gel" en ook met onze andere producten!

Dus houdt onze blog zeker in het oog!