Summer Vibes Collection

Step By Step

Creon On Nails

Werkwijze:

Gebruik de gewenste kleur en breng deze aan met het Lotus Gelpenseel 4 & Kattetong. Hardt deze 2 minuten uit in de lamp. Herhaal deze stap. Breng een dunne laag builder gel aan met Lotus Kattetong #6 en plaats de Red In Gold Swarovski steentjes hierin mbv Rainbow Pincet. Hardt deze laag 2 minuten uit en breng nog een 2de dunne laag Builder Gel aan. Nadat deze uitgehardt is breng je een laag Nail Art Flexcoat of Seal & Shine aan als finishlaag.

:YOURS Stamping:

Herhaal de 1ste stappen tem de 2de laag kleur. Plaatst hierop een laag Nail Art Flexcoat en hardt deze uit. Gebruik een cleaner om de plaklaag te verwijderen en buffer deze nagel op. Kies uw kleur en stempelplaat van YOURS om te stempelen. Plaats een druppel stempellak op de stempelplaat en strijk deze uit met de scraper. Plaats de YOURS Halo-stempel op de stempelplaat en breng deze onmiddelijk aan op de nagel. Laat deze 2 minuten drogen en breng een laag Nail Art Flexcoat of Seal & Shine aan.

Ombre:

Plaats 1 kleur op ene helft van de nagel met het penseel Lotus Gelpenseel 4 en Kattetong. Breng de 2de kleur aan op de andere helft. Dop je penseel langs 1 kant in 1 kleur en met de andere kant in de andere kleur. Zorg dat je de juiste kleur op de juiste helft hebt aangebracht op je penseel. Strijk met je penseel over de scheiding van de 2 kleuren op de nagel zodat deze doorlopend wordt. In orde? Hardt deze laag uit. Herhaal deze stap. Breng een laag Nail Art Flexcoat of Seal & Shine aan.

Gebruikte producten:

Summer Vibes CollectieLotus Gelpenseel 4 & KattetongYOURS StampingRed In GoldBuildergelLotus Kattetong #6Rainbow PincetNailart FlexcoatSeal & Shine  BufferCleanerStempellak