gas

Geuren

Verfgeuren

Pollen

Ozone

Oliedruppels

Schimmel

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

BACTERIËN & VIRUSSEN

Of u nu lijdt aan een chronische luchtwegaandoening of u zich zorgen maakt over ziektes zoals de griep bij uw kinderen, dit toestel met zijn bacteriën en micro-organismenfilter kan u de gemoedsrust geven waar u naar op zoek bent.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

SCHIMMEL

Maak je nooit meer zorgen over schimmel! Schimmel is een van de lastigste stoffen in de lucht om mee om te gaan. Maar onze luchtzuiveraars zijn gemaakt voor uw behoeften.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ALLERGIËN

Perfect voor iedereen die aan allergieën lijdt. Of het nu gaat om stof, pollen, huidschilfers of andere allergieën, wij hebben het voor u samengesteld. Vuile neus? Rode ogen? Niezen en hoesten? Aeris is er voor u. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

GEUREN

Van rook tot huisdieren tot koken, geuren zijn een constant gedoe voor elk huis. Met dit in het achterhoofd hebben we een luchtzuiveraar ontworpen om zelfs de sterkste geuren, zoals verf en spuitbussen, volledig te elimineren.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

ASTMA

Maak uw huis veilig voor astmapatiënten.

Of u nu zelf last heeft van astma of u probeert een veilig thuis voor iemand in uw familie te garanderen, De aeris luchtreiniger is speciaal voor u gemaakt.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ZWARE VERVUILING

Wanneer verontreinigende stoffen gevaarlijk worden, is luchtzuivering absoluut noodzakelijk. Daarom hebben we de aair 3-in-1 Pro ontwikkeld om dit probleem zo grondig mogelijk aan te pakken, waarbij alle vervuilende stoffen die uw gezin in gevaar kunnen brengen, worden verwijderd en geëlimineerd.