RECENT NIEUWS 

 

SUGAR SKULLS & LIMITED EDITION STEP BY STEP

Creëer leuke, Halloween getinte nagels met de Limited Edition kleurtjes van QnB en Haunted Hill Collection van Incoco. Door ervaren nagelstyliste en internationaal getrainde docente Ilse Koninckx.

LEES MEER

MOON DUST & LIMITED EDITION STEP BY STEP

Creëer herfstnagels met de Limited Edition kleurtjes van QnB en Moon Dust Collection van Incoco. Door ervaren nagelstyliste en internationaal getrainde docente Ilse Koninckx.

LEES MEER

SUMMER VIBES COLLECTION STEP BY STEP

Een step by step door ervaren nagelstyliste en internationaal getrainde docente Ilse Koninckx hoe je met behulp van patronen en de summer nails collection je nagels helemaal summer-ready kan maken!

LEES MEER

21 jan 2018

workshop

salon ALMOND shape

Tijd voor iets nieuws om je klanten aan te bieden? Wil je een nieuwe nagelvorm leren voor toekomstige wedstrijden? Dan is deze training een aanrader! In deze training gaan we de volgende nagelvorm bespreken en oefenen:

  • Salon Amandel

LEES MEERBEURZEN & EVENEMENTEN

 

UITERLIJKE VERZORGING IN GORINCHEM NL

Het is de plek om scherp te kopen! Wij zullen er klaar staan met tal van demo's van Magnetic Lashes en Incoco. Alsook kan u er uw manicure tafel / stofafzuiging aankopen van Nova Flair. Kom zeker langs en geniet van onze promo's! 

ESTETIKA BEURS IN BRUSSEL

Estetika is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die professioneel actief is in de schoonheidssector. Vind ons hier met een uitgebreide collectie van QNB, CND en Incoco zullen aanbieden!