Commerciëel vertegenwoordiger

Creononnails zit in een enorm sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commerciëel sales team.

Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig.

IK WIL MEER WETEN! 


Odoo image and text block
Odoo image and text block

Allround onthaal & telesales Medewerker

In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor elk klantencontact georganiseerd te laten verlopen. Je bent het eerst aanspreekpunt voor onze klanten om hen zo met de juiste personen verder te helpen.

Anderzijds ben jij diegene die instaat telefonisch al onze bestaannde klanten en prospects te informeren van alle nieuwigheden en acties om zo een verkoop tot stand te brengen of een afspraak met onze vertegenwoordiger vast te leggen.

IK WIL MEER WETEN! 


Allround Medewerker Magazijn

In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor correct stockbeheer en vullingen magazijn. Waarbij je inkomende en uitgaande pakketten verwerkt.

Anderzijds ben jij diegene die de artikelen aanmaakt in onze intranet systeem en de stockwaarden ingeeft.

IK WIL MEER WETEN! 


Odoo image and text block
Odoo image and text block

VACATURE ALLROUND CONTENT PRODUCER SOCIAL MEDIA

In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor het beheer, perfectioneren en activeren van alle onze social media kanalen. Dit door het uitwerken van een strategie en het uitrollen van Campagnes.

Anderzijds ben jij diegene die content aanlevert en onderhoud op onze social mediakanalen en de website verder per artikel optimaliseert.

IK WIL MEER WETEN! 


 spontaan solliciteren?

 Expert in marketing, een kei in communicatie, een saleskampioen of een ongeloofelijke duizendpoot, ... ? Kortom, ben jij ervan overtuigd dat jij een waardevolle aanvulling bent voor Creononnails?

Neem dan snel contact met ons op, vertel ons waarom jij de geknipte persoon bent om ons team te komen versterken en we nodigen je graag uit om kennis te maken!

 Stuur je CV (voorzien van een recente foto), een korte video en je motivatie naar info@creononnails.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!